Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinnare och förlorare

hur nära det är

mellan att vara en vinnare

eller en förlorare

hur hårfin är inte linjen?

precis som hur nära genialitet

och vansinne är varandra




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-03 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP