Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lång operation

Du ser mig sitta framför fönstret.
Du ser att jag har ont.
Men inget blåmärke syns på mig.
Men insidan är ett enda klåtterplank.

Dagarna är som en lång operation.
Ingen vet om det kommer att gå bra.
Det finns ingen garanti.
Det finns ingen som riktigt kan hjälpa mig.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-03 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream