Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförtroende

Tro på sig själv
i förtroende
för självets skull

Ge förtroende
skälvklart
i förväg

Jag är troende
för troende
själv

Den ende
självande




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-03 22:32



Bookmark and Share


  Flying Anna VIP
Tack! Så roligt med feedback!
..Se där det rimmade till och med ;-)
2018-01-08

  aol
Kram så fint sant att säga till sej själv.
2018-01-05

  Kaptenlöjtnant
Det är inte det lättaste, att göra.När ingen annan gör det
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP