Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Havet
det glittrande
Insjön
den mörknande
Måste ta djupa paddeltag
finna rytmen
Finna den smala passagen
genom vassen
där strömmen leder ut
på djupare vatten

Det finns en hunger
som bara mättas
av en horisont
Det finns törst
som bara kan släckas
av grön grön skog

Det finns dagar
Ibland hela nätter
då hjärtats läppar
formar en ohörbar bön
om nåd

Nåd att förlossas
sväva fritt som en fiskmås
över blanka blanka vatten




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-03 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP