Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den smala vägen

Stoltheten bär
ett timglas
i sina händer

Sandkorn på sandkorn
cementerar hjärtats mjukhet

Att dömma
är att dömmas

Varje kris
ett vägsjäl
av möjligheter




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-03 23:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"Varje kris
ett vägsjäl
av möjligheter"

En utomordentligt bra formulering som jag känner igen mig i!
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP