Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv under en stjärnklar himmel


Jag sa
till mig själv
att jag aldrig
skulle hata

och det
gör jag
ej

så ni
har inte
vunnit
över mig

men när
jag ser
vad
sår gör
på sikt

är det
något svårt
att
följa min
plikt

men jag
håller mig
strikt

jag ser
allt bra
jag ror fint

mitt hjärta
underbart

och jag väljer
allt i livet
som är stjärnklart

väljer att leva under en stjärnklar himmel,
fri från gråa och tunga moln













Fri vers av Havsvind
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-04 14:22



Bookmark and Share


  aol
Fint vännen.
2018-05-08

  aol
Fint vännen.
2018-05-08

  morgonstjärna VIP
fint skrivet
2018-01-06

    tehdog
gillar
2018-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Du är en strålande stjärna på medmänsklighetens himmel!
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind