Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråzoner

allt kan inte vara entydigt svart eller vitt
eller gott eller ont

men när det känns som om allt bara har blivit en enda gråzon

jag vill tro på nånting som är sant
nånting som är gott, som är vackert, som är äkta

får jag inte det?
får jag inte tänka? får jag inte ifrågasätta? får jag inte kritisera?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-04 16:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du ska vara du som du är bäst det kan ju ingen annan så bra som just du! :)
2018-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att andevärlden är uppdelad i två "zoner": Guds och Satans.
Där finns inga gråzoner.
Den som inte är med är mot.
2018-01-04

  Stay Golden
There are more fools living today than there will be tomorrow.
Be free, create.

2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP