Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det regna

Låt det regna

Fall ned, fridfullt men hårt
I takt till musiken, dunsta
Dö aldrig, förnyas bara och kom tillbaka
i olika nyanser
Bind samman mina känslor
I din helhet
Finns inget jag kan göra än acceptera
Naturens kraft och
Känslornas okontrollbarhet

Låt det regna

Droppar eller kristaller
Fall ned som tårar, ledsna som glada
Vinter, sommar, höst eller vårar
Vill inte klaga mer

Låt det regna

Sjöarnas harmoni,
Regnets melodi,
Snöns skönhet,
Tårarnas skörhet,
Jag behöver dig




Övriga genrer av S~A •••
Läst 401 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-01-04 17:32



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Saknaden tar sinac egna vägar. När var och hur de dyker upp vet bara saknaden.
Så läser och känner jag inför din fina text.
2018-10-16

  morgonstjärna VIP
helt underbart med regnet
bra skrivet !
2018-01-04

  livet...
wow! fantastiskt!
2018-01-04

  Syrran77
Vilken positiv bild av regnet!
2018-01-04

  Tim Sterner
Vackert, är det första ordet som kommer till mig när jag försöker beskriva det jag nyss läst. Vackert och välstrukturerat.
2018-01-04

  Poesia VIP
"Dö aldrig, förnyas bara och kom tillbaka
i olika nyanser"

Ja, om ändå döden var så!
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••