Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambition


Ge mig en femma!
En sjua kan ju ej ges...

Ge mig en femma!




Bunden vers (Haiku) av Zazzo
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-06-02 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick