Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På avvägar

 

 

svider själen, gråter hjärta

kroppens hårda smärta

intet finnes mer

blott tomhet jag ser

 

sorgen över mig sköljer

ingenting jag längre döljer

morgondagen oviss är

jag mist den jag har kär

 

nu jag har bestämt 

det är inget skämt

att sluta sörja 

och att börja

 

varje dag med ett leende

för alla de seende

gå med ryggen rak

inte längre vara spak

 

livets krokiga väg är svår 

så många mörka år

men nu det ljusnar i horisonten 

jag tror jag gör som kameleonten

 

skiftar färg efter omgivning skön

jag blir både gul,röd,blå och grön

i poesin jag smyger omkring 

och låtsas som ingenting 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-05 14:17



Bookmark and Share


  Per Drysén
Poesin är en plats att finna energi och rensa ut negativ påverkan från verkligheten
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP