Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skrivs mycket texter på Poeter.se

 

 

 

texterna flödar

växer till stora högar

vem har tid läsa?




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-05 15:37



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Jag både skriver och läser här och faktum är - skrivs det inte så finns inget att läsa
2018-01-05

  Fulbergarn
Ett fåtal i ens privata fan-club om man har tur
2018-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Skrivarvännerna... i bästa fall.
Jag skriver ändå. Även om ingen läser.
Häcklarna läser alltid, för att skaffa sig nya angreppspunkter.
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP