Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

one-night stand III

bekräftelse

behov

kick

beröring

värme

hunger

lust

sex

stimulans

extas

orgasm

det var skönt

men

du känner ju inte mig



kunde jag ha varit

vem som helst?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 402 gånger
Publicerad 2018-01-05 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP