Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför

ni tyckte jag var irriterande

kanske t.o.m. skrämmande

för att jag var bäst i alla teoretiska ämnen

för att jag kunde lösa Rubiks kub från vilken position som helst på en halv minut

för att jag lyssnade på och spelade jazz

för att jag läste mycket, och konstiga böcker

för att ni inte förstod min humor

ni tyckte att jag var annorlunda

men ni hade ingen aning om hur annorlunda jag kände mig




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-05 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP