Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirituella saker

att hugga och bära ved

och elda

och bära vatten

är bland de mest spirituella saker man kan ägna sig åt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-05 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP