Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar har jag gott om! Det är min rikedom och förbannelse!


Den grå väggen

Väggen såg ännu lika grå och skitig ut!
Den sjunde koppen kaffe smakade lika jävligt som den första.
Dess enda bidrag till en jävlig vardag var dess beska eftermäle och effekten av lätt illamående förstärkt med en irriterande spänningsvärk över näsroten.

Läste på poeter.se om nya möjligheter och hoppet om de goda varma människorna.
Kan inget annat än skaka på huvudet åt alla naiva idioter!
Jag flinar inombords åt min egen cyniskhet och insikten att jag är en man utan tro på människan.

Mitt inre flin anas vagt i min mungipa som färgar av sig till mina ögonvrår.
Sitter i skiten i skenet av tristessens dammgrå slöjor.
Mitt inre vill ut och trots att jag nog är en nattsvart cyniker så tror jag ändå på den enskildes skönhet,godhet och styrka.
Kanske är jag en kluven och motsägelsefull gubbjävel
Ändå söker jag och min själ efter ljus,godhet och närheten till någon.

Jag vill verkligen hitta någon som kan ge mig ren och skär närhet,värme.
Trots att jag vet att jag är näst intill oförmögen att bara låta närhet vara omtänksam.

Närhet för mig blir vare sig jag vill eller ej något som förknippas med åtrå när jag möter en kvinna som intresserar mig.
De jag inte finner intressanta kan jag aldrig närma mig så all sorts vänskap med någon slags värme stöter jag bort!

Den grå solkiga väggen finns alltid kvar.
I mitt inre.
Kaffet lämnar ännu tråkiga smakbilder

Jag skriver för att fly och skapar bilder för känna åtminstone något
Min själ vet att jag alltid kommer vara fjättrad tills den grå väggen slocknar,faller ner i gränsfloden till Hades.






Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-06 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ