Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitet

identitet

vem är jag?

vad gör jag?

jag är musiker, instrumentlärare, kompositör/ låtskrivare och verksamhetsledare för en jazzförening

är detta min identitet?

jag tror det

så då vet jag väl vem jag är då




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-06 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP