Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas

andas

hämtar kraft

energi

med vänner 

med familj 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-06 16:02



Bookmark and Share


    AA VIP
Instämmer i att familj och vänner ger näring.
2018-01-06

  ULJO
Livsnödvändigt
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77