Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porten som stängs snart

Det känns så
Som ett sista suck
innan man släpper tag om sitt eget grepp på en brant backe

Om några månader genomlida fjolåret
Utan att ha kommit ett steg närmre ditt djup

kommer du ihåg när vi kysstes utan att blunda
Det var kärlek

Eller var det bara smärta? Ställ dig den frågan igen.
Kommer jag alltid se dig om jag kysser en annan?




Fri vers av bögpoesi
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-06 17:22



Bookmark and Share


  Rosen VIP
en text om att försöka släppa taget om det hårt gripna...
minnen som biter sig fast, en önskan om förnyelse men att ändå stå med en fot i det som varit
gillas!
2018-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt!
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi