Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till civilisationen

sista hela dagen nu

på min tre veckors vistelse på stugan

tillbaka till civilisationen

och jobbet

det ska bli skönt med varmt och kallt kranvatten förstås

dusch istället för utebastu

innetoalett istället för utedass

men på nåt sätt är det mera spirituellt att leva med färre bekvämligheter




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-06 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP