Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SOLSIDAN


den extroverta depressionen




manin
eller dagens människor

det krävs stake
för att sätta den diagnosen




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-06 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP