Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som besegrar


al-Qahhâr


När jag säger Du till Dig
med hela mitt väsen

finns jag inte mer

ya Qahhâr, ya Qahhâr,




Fri vers av Rachel Roth
Läst 639 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-02 09:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En kort men stark diktning!Överlämnandet....
2006-06-04

  noname_realmind
Sammansmältning på högsta nivå...
Kort kärnfullt och mycket vackert!
2006-06-03

  Rachel Roth
det glädjer mig att
texterna kan uppfattas
på olika sätt....

för själv vet jag
inget säkert
2006-06-02

  rebecca d
återfinns jag i Honom....glömsk av mig själv...?
2006-06-02

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Paradoxen: En gud som både ger och tar liv.

Det dubbla: tryggheten och det skrämmande i en gud som alltid vinner och fullständigt besegrar alla.
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth