Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid lite like that

du säger förlåt för du vet att det är ditt fel
frågar varför du ber om ursäkt men jag vet precis

lurar mig själv att jag är kär i dig
att jag vill ha dig
för att du lyssnar på mig
utan att ta för givet att du har mig

jag är som fotogen
man tänder på mig
bara en gnista räcker
väljer flaskan
jag skrattar
du har mig redan
fattar inte vad jag gör ibland
försöker bara ro i land
men jag tappar mig själv i dig som jag alltid gör
försöker styra men det är du som kör




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-07 16:24



Bookmark and Share


    JonasH
yää, det är frickyyy ^^
2018-01-07

  Prepilog
Känner igen mig väldigt mycket. Så fint beskrivet!
2018-01-07

    ej medlem längre
Wow, vilken fin dikt! Duktig du är. 5/5
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans