Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenspegel

Livet en lång rad av minnen som flyter stilla som näckrosblad.
Vattnets yta speglar stunder av de känslor som passerat vattnets eviga liv.
Små vågor,vindens rippningar förvränger som tidens milda glömska.
Ibland speglar sig de mest vackra yttringar i den varma sommartjärnen.
Likaväl som kyliga vinterstormar kan riva iskalla minnen ur stålblåa vattenstänk

Det händer att tjärnens stillsamma näckros blommar röd i sällsam livslust.
Liksom vinterkylan kan frysa rakt in i din märg med iskristaller av levande minnen från ihjälfrusna hjärtan.

Ett liv uti levande vatten sprider ringar som sakta tonar bort.
Lova mig att du sprider vågor så länge du kan




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-08 15:57



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Så länge du försöker blir det bra ;)
2018-01-08

  Fulbergarn
ja försöker men det är inte lätt och inte svårt heller
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ