Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtad kärleksstund

 

Skriver om längtan

i sömngånget rus

när ingen är vaken

i nattlägrat hus.

 

Blånad är himlen

trött är min ton

i skriften jag söker

en kärleksvision.

 

Du dansar min vals

i vårt tomma rum

det är för mig

ett mysterium.

 

Skingra mina tankar

du natt i fager blund

hämta mig kraft

ur längtad kärleksstund.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-08 20:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt rimmat..
2018-01-10

  Syrran77
Längtan som en källa till kraft. Fint rimmat!
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP