Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handbagage

Jag har den alltid packad
väskan med hjärtat
och själens fransiga rot

Den tar jag och springer
när oket från dagen
och kraven från allt tar emot

Drömmen är suddig och
målet är dis men frågan är om
kan väskan nu vila här vid din fot?





Bunden vers av Ellåtta
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-08 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta