Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"nä"



nä jag mår bra

nä jag älskar dig

nä det gick bra idag

nä jag vet inte varför jag säger nä




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-08 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP