Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappor



Utan en pappa
eviga tonår

Med en pappa
livslång kärlek
eller
förskräckt hat




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-09 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP