Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En paus

det blev en paus i mitt skrivande

inte en text på tre dagar nu

i tre veckor skrev jag nånting varje dag

men nu har jag varit lite upptagen

med att flytta hem från stugan

och att jobba två dagar

och att jobba på det som ska bli min nästa singel

men nu kanske jag börjar skriva lite igen

jag råkade väl ut för det som man kallar ställtid?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-09 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP