Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

ett slut är alltid en början
på nånting annat som ska komma

och en början är alltid ett slut
på nånting annat som varit

ett slut är alltså en början
och en början är ett slut

nu är denna dikt slut
eller så börjar den




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-09 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP