Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En omöjlig uppgift

jag gillar att leka med form

att testa att skriva med musikens formspråk

det här är ännu ett i raden av mina experiment

där jag testar att skriva med musikens formspråk

jag gillar att leka med form




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-09 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP