Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jordaxel



Det KAN vara så
att världen snurrar
runt och tack vare dig

du VET inte
och du TROR inte det
men du BETER dig
som så vore

och du törs inte ta det
på dina axlar
att känna tröttheten
utifall att

vet du vad man kallar
såna som du ?




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-10 22:28



Bookmark and Share


  Mayssa
Fina ord! Gillar den.
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP