Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdspänsten

Färdtjänsten är en social myndighet som har en positiv framtoning

De tror nämligen att en 80-årig gubbe bara blir friskare med åren

Och därför måste han ansöka om färdtjänst på nytt varje år

Det kan ju tänkas att han blivit superfrisk och då ska han ju inte anlita färdtjänst




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-10 22:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Eller kanske tvärtom?
Så senil så det ej
Blir någon underskrift.
Och skjutsning då
ej behövs?(ekon.taktik
tänkande)
:)
:

2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP