Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En längtan efter våren!!


HUVA,HUVA !

Snöblåst, slask å snuva
huva, huva
långkalsong, vantar å luva
dagen är inte lång
helst sitter man inne å kura.

Man längtar å kvider
efter vårliga blomstertider
doft av hägg å syren
knopp å skott på varje gren
huva, huva
snöblåst, slask å snuva.




Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-11 12:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Bra skaldat, mannen!
2018-01-13

  aol
Ler gillas,
2018-01-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jahada ! Å poeterna tina å bli som pånyttfödda i april
2018-01-11

    Sefarge VIP
Envar på sitt eget sätt
Lider och längtar efter
Ljusare tider.Håll ut
Håll ut.Efter vintern
Kommer fasta o Påsk
Och mörkret tar slut
:}

2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP