Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det nån som läser/ lyssnar?

är det nån som läser det andra skriver

eller är vi för upptagna med att skriva själva

precis så är det med oss musiker också

lyssnar vi på varandras musik
och går vi på varandras konserter

eller är vi för upptagna med att skapa vår egen musik

kan vi förvänta oss att andra ska läsa det vi skriver
eller lyssnar på vår musik

om vi inte börjar med att själva intressera oss för det som andra gör?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-11 14:19



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Dom riktiga målarna, poeterna lyssnar, läser, vad andra skriver, komponerar, spelar. Men det händer ibland att man inte orkar med så mycket man bara plockar ut någonting ur flödet och begrundar tavlan ur olika perspektiv !!!
2018-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Självupptagenheten firar nya triumfer i vår dekadenta kultur.
Selfies, självförverkligande (new age) m m. Jag tror att detta i mångt och mycket är en följd av materialismens framfart. Och urbaniseringen. Som egentligen också är en följd av materialismen.
En man sade till mig att han inte trodde att det var Guds vilja att vi skulle bygga städer. Jag är benägen att hålla med.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP