Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på nästa tåg !

Jag känner mig vilsen
bland de kyssar jag sökt
bland alla drycker av alkohol
och de droger jag rökt.

Nu vet jag vad jag tål
men ännu ej funnit...det jag sökt
...kanske det är resan
och ej mitt mål.
Känner mig tveksam, förbigången
när jag står på perrongen
och väntar på nästa tåg.


Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-11 14:25



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Just som tåget lämnar perrongen
2018-01-13

  aol
Just såsom det är det bara händer en bra skrivet.
2018-01-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
.....in på stationen så att man får börja "livets resa"
2018-01-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tänk så många tåg man missat och tänk så många gånger man hoppat på fel tåg...och än idag står man och undrar när "rätt" tåg kommer.....
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP