Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyramidens topp

det är inte bra för någon
att vara i pyramidens topp

narcissisten och psykopaten
söker sig dit

den som inte vill ha kritik
och som vill ha makt

och som inte klarar sig
bland människor som är på samma nivå

för att behålla sin mänsklighet
behöver man en stor mängd självkritik

för andra kan ju inte kritisera en
så det gäller att kunna se sig i spegeln

och förmågan att göra det
hör ju inte till denna typ av människas starka sidor




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-11 14:46



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Spegelhypotesen !
2018-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Maktmänniskorna är svåra att tas med.

2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP