Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorry love

Sorry love

But I know
more than you think

Feel
More than you can ever Measure

Love
More than you as One can hold

Need
More than you can Give

Want
Only you




Övriga genrer av S~A •••
Läst 415 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-01-11 20:21



Bookmark and Share


  TT
Fin. Enkel och fin!
2018-09-05

    Annika J
En dikt om kärlek som fångar dess styrka , så mycket att ge, och så omättlig! En otroligt stark dikt, berörande.
2018-01-11

  morgonstjärna VIP
this is a strong heart
2018-01-11

  Syrran77
Starka känslor
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••