Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enigma.

Inte ens helvetet inom mig,
kunde hindra tårarna på mina kinder från att frysa till is i januarinatten.
Det brinnande kaoset, min följeslagare och älskare,
inte ens det kunde tina min själ.
Jag beslutade mig för att det var okej.
Jag beslutade mig för att ta min plats,
kröna mig i eld, kaos, och fasa.
Utmana Lucifer, Satan själv, på en duell.
Jag beslutade mig för att omfamna det brinnande kaoset, det helvete prytt med tårformade kristaller i skiraste is som är jag.
Så jag är här,
med kalla, saltskadade kinder,
en januarinatt med tindrande stjärnor som mitt vittne,
när jag tar tronen.
Slår mig ned, drottninglikt, precis där jag hör hemma,
bland kaos och eld.




Fri vers av LexFirefly
Läst 371 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-12 00:21



Bookmark and Share


  Spik

Den här tycker jag mycket om, att möta sitt inre, inte det lättaste.

2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

LexFirefly
LexFirefly