Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mans creation

Det har alltid varit utmaningen jag behövt, utmaning som sporrat mig, drivit mig framåt. Och du lever för att det behagar mig, du har liv för att jag finner njutning i att låta dig leva.
Dagen jag tröttnar är dagen du dör. Dagen det inte längre tillfredställer mig att leka med dig i mina tankar är dagen du upphör att existera, helt och håller. Försvinner....
Med dig ska en epok gå i graven.
Det var aldrig du.
Det har aldrig varit du.
Det har alltid varit jag och vad jag skapat utav dig.

Visst var det du som glittrade, men det var jag som var magi.




Fri vers av LexFirefly
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-10 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LexFirefly
LexFirefly