Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knoppande dröm


våren gömmer sig i trädens grenar

kryper ihop när kölden segrar


knoppande drömmar

blunda och du kan för ditt inre se


tussilagon i vägrenens kant

vitsippor i skogens glänta


körsbärsblom jublande mot himmel blå

porlande bäcken med smältvatten från bergen


solen som värmer upp

fåglar kvittrar ikapp


livet börjar om på nytt

spirande löftesrika värld


nu ligger allt i träda

gömmer sig under frusen mull


för allas vår skull












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-12 17:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Å, vad jag längtar till våren.
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP