Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

 



Lättar över marken
fylld med energi

Din stabilitet
kan inte rubbas

Vara här
för alltid

 

Mjukare
i mitt bröst

Starkare
från att
behöva tröst


Lättat upp från marken
fylld med energi

Tacksam att få må väl

Vara här

Åter bli

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 1200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-12 20:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härlig eufori
flyg högt ovan bergen
kram <3
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind