Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kvalitet?

vad är det som har kvalitet

är det det som konsumeras i stora mängder

som snabbmatskedjornas ”mat”

som musiken på Spotify Top 50- listorna

som filmerna massor av människor går och ser

eller TV- serierna som rullar dygnet runt på en massa kanaler runt om i världen

nu kan jag inte svara på vad kvalitet är

men åtminstone tror jag mig ha en uppfattning om hur man inte kan mäta kvalitet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2018-01-19 10:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kvalitet och kvantitet är inte alltid synonyma begrepp.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP