Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med blicken mot horisonten

 

 

Vandrar på klippor

tillsammans du och jag

utsikten vi ser

 

Havets vågor

vi plockar snäckor

havsvinden ljuv 

 

Färg åt våra hjärtan

tillsammans här och nu

Vill tillbaka igen

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-12 22:04



Bookmark and Share


  Syrran77
Vilket underbart minne att återvända till en mörk och kulen januarikväll
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind