Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga jag

Jag går där ensam ner för byn.
Har ingen riktig glädje i min blick
behöver höra ord från någon annan.
Men någon annan är så långt borta.

Kanske behöver jag knyta nya kontakter
men kontaker kan enkelt bli trassliga.
Socialt är jag ej den starkaste
och gymmet tränar ej upp min sociala kompetens.

Jag vill vara där du är.
Du kan hämta min trasiga själ.
Det är inte så mycket av den
så du kanske inte ens vill ha den.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-12 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream