Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen, livet och minnena

En dröm är en plats som inte riktigt skapats än
men som vi alltid vetat har funnits.
Sanningen är ett resultat av en dröm
även hur mycket den speglar vår dröm.

Tårar är gammal styrka som avdunstar från vår kropp
bara för att låta ny styrka få en chans att ta plats.
Minnen är skatter som vi skyddar från tjuvar
och det är viktigt att ingen berövar oss dem.

Ett liv är en röst som bidrar till en trygghet
så låt våra liv bli fylld av respekt och mänsklighet.
Slutet är ett begrepp där liv möter liv
och en början och en ny möjlighet tar start.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 360 gånger
Publicerad 2018-01-12 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream