Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långpromenad

jag älskar att ta långa promenader

helst varje dag

jag mår bra av det

och så tänker jag så bra på mina promenader

jag får så mycket idéer

för min musik och för mitt diktande




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-13 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP