Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sörja


tre kvinnor
fyra fångar
essensen av hemlöshet

söker

fördelar som kan förklara
vridna nackar och avhuggna lemmar

finner

ett djup av bottenlösa blickar
roterande meningslösa förband

bränner

en önskan, bön om förändring

men
sextonhundra flugor gör ingen sommar





Prosa av Sanningsägaren VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-13 22:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Sörja någon eller någon smörjans sörja
var skall egentligen människan börja
var går gränsen mellan grön och blå
är vardagen verkligen särskilt grå
mjuk som sammets tyg eller hårt som dörja.

2018-01-14

  tom boreland
så hjävla bra!!!!!!!!
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP