Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som solros blommar vi på ängen

Du förvandlar mina tårar till silver.
Du ger mitt hjärta den motion den behöver.
Du får min trötta hud att kännas vacker.
Du gör mina drömmar fler och fler för varje dag.

Du ger mig någonting att längta efter.
Du är min sol under alla hemskheter i världen.
Du glänser som guld när du tar ditt morgondopp.
Dina läppar är en blandning av smultron och blåbär.

Ängen är grön och blommande
där kan du och jag gro tillsammans.
Kärleksfullt fnittrar vi tillsammans
och gnussar våra förälskade kinder mot varandra.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-13 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream