Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

först ska katten ha mat

annars är det ett jäkla liv

sen hämtar jag morgontidningen

så sätter jag på kaffe
och gör ett par smörgåsar

och så läser jag, nästan andäktigt,
morgontidningen

frukosten är en av de bättre stunderna på dagen

medan jag äter frukost går katten och lägger sig igen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-14 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP