Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter

äntligen en riktig vinter
det känns som en evighet sen senast

snö på marken och minusgrader
precis som det ska vara

jag tycker inte om regn och slask på vintern
sånt där ”inget väder alls”- väder

nej, så här ska det vara
årstiderna ska vara tydliga och riktiga

på vintern ska det vara snö och is
och minusgrader – sådär lagom kallt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-14 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP